Mesaje
Adauga anunt nou
AGRICOVER
AGRICOVER

AGRICOVER

  • Ultima oară activ: 13 mai 2024, 11:25
  • Pe OLX din: 01 feb. 2024
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 0 rezultate pentru tine
Categorii
  • Toate anunțurile
Sortează după

Scuze, nu am găsit ce cauți...

Despre noi

Credem intr-o agricultura moderna si performanta si suntem sprijinul fermierilor romani pentru a-si transforma cat mai multe initiative in povesti de succes.

Prin platforma Agricover de solutii integrate pentru agricultura, construim solutii flexibile si eficiente pentru nevoile concrete ale partenerilor nostri fermieri, ne adaptam constant nevoilor in continua schimbare a acestora si construim directii inovatoare de abordare a pietei propulsand afacerile fermierilor in randul celor mai stabile afaceri din domeniul agribusiness. Prin solutiile avansate pe care le dezvoltam si prin inovatie, oferim o viziune integrata a agriculturii modere si sustenabile, sustinem performantele fermierilor si le deschidem drumul catre un nou standard de productivitate si competitivitate. Pe scurt, Agricover reprezinta veriga cheie ce sustine eficienta intregului lant valoric al agriculturii si industriei alimentare.

Suntem experti in domeniul agribusiness si orientati permanent spre client prin anticiparea si intelegerea nevoilor acestora oferindu-le permanent solutii si prin construirea unei afaceri pe termen lung, profitabila pentru ambele parti. Tintim spre excelenta si raspundem eficient si la timp celor mai exigente nevoi ale partenerilor si ale mediului concurential, dovedind prin tot ceea ce facem zi de zi, ca meritam increderea si respectul celorlalti.

Ca angajator, la Agricover sesizam si valorificam oportunitatile, sustinem initiativele personale orientate spre fructificarea afacerii si lucram in echipa pentru un scop comun – sa fim cei mai buni. Intreaga echipa de specialisti Agricover participa activ la dezvoltarea unei agriculturi performante prin intermediul inovatiei si expertizei solide in agricultura.

Alatura-te echipei Agricover si iti oferim sansa de a lucra intr-o companie pioniera in dezvoltarea cunostintelor de agribusiness si pregatirea expertilor din domeniul agriculturii.

Daca iti doresti un job intr-un mediu competitiv, cu multiple posibilitati de dezvoltare profesionala si personala, te asteptam in echipa celor peste 1 000 de specialisti Agricover, pregatiti sa iti ofere suportul lor si sa iti impartaseasca din experientele care au contribuit la propria dezvoltare.
 

Contact

  • Cubic Center etaj 8 Bulevardul Pipera 1B
  • 077191 Voluntari
Vezi pe hartă
    • Websitehttps://agricover.ro/

    Descarca aplicatia pentru telefonul tau